blízkost či vzdálenost,
jak, kdo si co myslí.
Druhému jeden,
I druhý pro jednoho.
Poháry zpola plné
někomu prázdní se čas
Pak na úkor druhých
hledá smysl krás.
Do druhých životů jiným
bez klepání jít.
To však se nesluší , pomluvy
sami v sobě řiť .
~☆~
pomluvy jsou zlo, člověku nezbývá, než si jich nevšímat...
tyjo, ale skvělý text!*
27.06.2022 03:39:54 | Sonador