Od nikdy do neurčena
Proplétají stíny sny
Já půl muže ona žena
Do tmy hlady vyjí psi
Od nikdy do spánembohem
K chodidlům se lepí prach
V očích skrytá bolest světla
Slova, která vmetla
důlky z hrachu po stěnách
Od nikdy co svět se točí
Odnikud až do bolava
Do zářezu do absolutna
Jak to bylo
To je putna
Někdy se odpovědi..nedočkáš
protože ji už dávno..znáš
a nakonec..je to putna:)
27.06.2022 09:47:05 | jenommarie