Samé břehy nikde vodaSamé listy nikde stromSamá těla Samá těla Samá těla
Hrůzostrašné, asi jako válka sama o sobě..
28.06.2022 07:03:01 | CULIKATÁ
Původně to vůbec nebylo o válce. Jen o lidské nevzájemnosti.
28.06.2022 08:19:33 | Jan Kacíř
Děsivé
27.06.2022 22:42:52 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?