Jak plyne lidskou myslí čas,
hodnoty životní mění se v nás.
Zkušenosti nás stále učí
To nejlepší chtít pro svou duši.
Co před léty (prý) bylo neměnné
najednou v prach se (třeba) rozpadne.
Ten pocit, a ta potřeba tam uvnitř stále přetrvá
jen s někým lze něco sdílet, i jemu dát.
Tak v mysli zahrada se rodí snad,
květiny (krásné), jen někdo smí tam dát.
~☆~
Je krásné dávat i brát z obou stran a když je to vyvážené ve všem- to se málokterým bohužel poštěstí.. Moci souznít i sdílet. Moc pěkně napsané.
28.06.2022 07:08:06 | CULIKATÁ
To jsi napsal moc pěkně a je TO ceSTa uvědomění si.
Přej a bude TI přáno.
Né každý to zvládne.
Pěkné. *
27.06.2022 22:52:17 | jenommarie