Dnes nepíšu, dnes jsem líný.Vlezu celý pod peřiny a zapomenu, že tu jsem.Dnes nehledám, už mám všechnoa něco navíc, co mě mrzí.Tak mizím brzy a vím kam...
Tak jsem nějak navnímala, že na Tebe asi vlezl i nějaký moribuncus a nebo něco jiného:-)
28.06.2022 08:54:04 | CULIKATÁ
Kdepak jenom lenora, kterou jsem si vychutnal.
28.06.2022 09:12:18 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?