Má duše, zase bloudíš
ztracena v čase-hledáš kotvu svou
v otázkách nacházíš odpovědi
Má duše, zase se soužíš
není, co by přikrylo nahotu
tak zřejmou a bolestnou
Má duše, které je tělo málo
chtíc obsáhnout svět nahoře i dole
hledajíc smysl bytí svého
Duše má, seber celou svou odvahu
buď nespoutaná, otevírej poklady
které ještě nikdo nenašel
…a za čas..někdy…se zeptám…
stále bloudíš?