Doma mít,komu věřit se dá.
Spolu jít tak po cestě dva.
Být tam spolu a věřit
zájmy podobné
Hlavu tam
Klín
A
Sám?
To pak ne
Úsvit toho dne
Život se rozhodne
Kdo, kde s kým má být
Navzájem sebe tak potěšit.
S kým život ve štestí dá se žít.
~☆~
Přesypací hodiny neucpal klín A. V tom je alfa, beta, omega*
28.06.2022 17:24:24 | šerý