...už jsem se oplakal a stále jsem tady
znovu a znovu se dávám dohromady
ať už to bolí ať mám na to vztek
zas další košile na mě ve švech praská
a další meta zcela zametena
a další pokušení - ďábel nebo žena
a další scestí někam do ztracena
chvilka poblouznění, která za to stála
ač byla na dluh a zbývá jenom platit
už jsem se oplakal...
a musím se vrátit?