kdo poznal ho, netřeba mu mnoha slov.
Kdo nepoznal o mnoho chudší je.
Přátelství, ten poklad velký
důvěra a mnoho víc
Pomoc v nouzi
Nezištná
Opora
Víš
?
Kdo
Poznal
Ten pochopí
Kam pro koho kdo
Na cestě ochoten je jít
Pomoci v životě mu prostě žít
Ruku pomocnou kdykoliv mu podat
A prostě pro druhého na tom světě tady být.
~☆~