Měsíční sen.
Za svitu Měsíce
modré stíny,
postavy bez tváří
a jasný hlas zvonů.
Ve snu najvíce,
vždy a pokaždé jiný
příběh se podaří
v bezbarvém tónu.
Záhady vesmíru,
ve spánku zjasní
znavená mysl moje.
Na ručním papíru
trosky dávných básní
plných tajů a nepokoje.
To děje se, když Měsíc je celý,
ráno se probouzím rozechvělý,
a ze snu zbude jen
vzpomínka, že měl jsem sen.
Přečteno 207x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, Marten, Protos1182, Psavec, CULIKATÁ, Fialový metal, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)