Vrátilo mě to ke vzpomínkám domů..když ještě domov byl..když byla maminka..smích a veselo. ;)
...
Ale teď mám také pěkné bydlení a svojí zahrádku a malý svůj svět a je mi v něm krásně...rozumím TI.
Děkuji Liduško a užívej si POHODY a úsměvů a krásného času. *;)
01.07.2022 20:08:04 | jenommarie
Jejda Liduško, co já bych teď dala za buřtíka nad ohýnkem a modrým nebem nad hlavou. Hezká básnička, udělala mi radost.
01.07.2022 14:25:53 | CULIKATÁ
událost v žití našem podstatná, je prima, když nové milejší než dosavadní
01.07.2022 09:11:19 | Vivien