Nový prostor
Anotace: Malování tahů 2022
Na Masarykově náměstí
lidí jako smetí
prodejce běží.
Kupte si, prosím.
Smutek čtu z očí
jako z diapozitivů
i temných obrazů,
co umělec dal za skříň.
Jeden pohled místo vět
vidím cloumat lazaret
a to i bez karet.
Hvězdy možná chtějí,
minula jsem se s tramvají,
den jiný a posazený.
Jsme lidé a nejsme zvěří.
I nicota má chuť žití
a poupata rostou z mlžných nití.
Jak, nelehké je denní bytí.
Peníze dám kvůli smutku,
co je opravdový a jdu na spoj jiný.
Duše každá roste s činy.
Přečteno 119x
Tipy 22
Poslední tipující: Stanislav32, jort1, Dejvis, Akrij8, šerý, Marten, Protos1182, Amonasr, CULIKATÁ, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)