Záhony růží na zahradě
k oslavě léta voní,
léto se cítí mladě,
na louce modré zvonky zvoní.
Dešťové mraky nesou
úlevu a pochopení,
kde lásky moje, kde jsou ?,
kloužou po kamení,
válí se v kalužích.
Záhony růží v zahradě,
sobě pro radost voní
a koním v ohradě,
podkovy nadějí zvoní.
Zoufale po svobodě touží;
však, co je jim po růžích ?
Ať kvetou a voní..pěkná báseň. :)
Také mi krásně vykvetly,
škoda že rychle opadají.
01.07.2022 18:00:28 | jenommarie
Rychle přivonět a nafotit. Děkuji.
01.07.2022 19:27:47 | Kan
No jéje..to já hned..jen mi jich líto..tak krátce se tu s nimi radovat, ale i tak..potěší. DĚKUJI TI za rady.;) měj se krásně
01.07.2022 19:53:50 | jenommarie