Lidé - tvorové rozumní umí být
ale některým chybí rozum - cit.
"Vychcaností" posouvají se dál,
na úkor druhých, aby jejich život stál.
Jen někteří se toho nebojí
za sebe sami se postaví.
Rozum svůj dobře znají
City své po pravdě znají.
Jsou lidé co paraziti
na citech druhých žijí
Pod rouškou pochopení
druhým pak za zády se smějí.
Pak jiní, co pro ně lze všechno dát
bezelstnost pochopení, neumí hrát.
Jsou sami za sebe, žádný kýč
Svítí, jak milióny svic.
~☆~
Jsou lidé krásní i oškliví,
stateční i bázliví
vážní i hraví,
mírní i draví
každý je směsicí různých stínů,
plný lásky, nenávisti, radostí i splínů ;)
Krásný den, Míro :)
02.07.2022 17:30:40 | Emily Říhová