V záhonu květina smutně stála,
do vázy pozvánku nedostala.
V záhonu květina sama voní,
nenašla se váza pro ni.
Nechali ji prostě stát,
zřejmě už napořád.
Váza by jí neslušela
královnou je záhonku.
Stojí a všem krásu dává
s krásným květem, na stonku.
On o ní ví
že je jiná
z povzdálí jí sleduje.
Obdivuje že je silná
občas pohled věnuje.
Na ten se však ona těší..
myslím že to netuší.
Růže která sama stojí
se svým smutkem, na duši *
.
Omlouvám se milý Kane
TVÁ báseň je moc pěkná
a nešlo to zaSTavit.
Užij si pohodu víkendu. M;)
02.07.2022 11:22:40 | jenommarie