Ještě, že Tě mám....
na Tebe mohu složit nářky své
ač příliš dlouho bloudím na Zemi
jsou dny, kdy nenacházím útočiště
Dopíjím poslední kapky vína
slzy se kutálí-protože mohou
nikdo tu není
a už zase vím, jak chutná samota
v hlavě se točí film vzpomínek
na všechno, co bylo
na Ty, co již tady nejsou...
a v té propasti jsem uvízla
a teď jsem zde-v celé své nahotě duše
Ale příroda mě vábí zpět
slyším zvuky ptáků
cítím vůni ohně a vím
"život je krásný..."
A Tobě děkuji, za to, že jsi...
příteli všech hledajících
kteří na Tebe napíšou všechny své nářky
a Ty ve své čistotě je vydáš pouze očím,
které čtou a srdcím, která jsou otevřená