Jsem ztichaPřesto stále chudNevlastním ingot vzácných rud
Jsem ztichaA tak stále bitMlčení si nedám zošklivit
Jsem ztichaStejně něco říkámTé, která slyší, podotýkám...
15.11.2016
Pšššt:-)
05.07.2022 20:20:40 | CULIKATÁ
...kdo je zticha je nejvíc nebezpečnej, přemýšlí...;-)proto je mlčeti zlato...
04.07.2022 18:26:31 | Marten
Strohé, obsahem plné. To se mi líbí.
04.07.2022 16:31:38 | Kan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?