Jak je ti pod knutou
Máš bolest vetknutou
Skrz břicho do záňadří
Jak je ti v osidlech
Úzkost ti bere dech
Od očí jež tě spatří
Jak je ti v zajetí
V dusivém objetí
K smrti blíž než na hřích
Jak je ti nad věcí
Ne cestě led a sníh
Za obzor kam až patříš
Jak je ti na zemi
Přikován trýzněmi
Pro city které vraždí
14.11.2016