Tvá slova přirovnání zabolí,
drtí mé srdce jak dvě soukolí,
prý chlapi jsou všichni stejní,
arogantní, sobečtí a nevěrní.
Do jednoho pytle všechny dát ,
pořádně protřepat a zamíchat,
vždy vytáhne se stejný druh,
bez soucitu, lásky a bez záruk.
Ta slova v mém srdci zabolí,
vždy je to o tom co druhý dovolí,
já nabízel jsem vše co mám,
lásku ,srdce i svůj chrám.
Tak dej mi jen malou příležitost,
dokázat ti že nemám v sobě jen
Adamovu kost,
že nejsou všichni chlapi stejní,
jak tvrdíš ................. beznadějní.
Já už na to rezignoval, furt něco dokazovat.
Některý ženský jsou taky všechny stejný.
10.10.2022 15:27:38 | La Suneteto