Asi mám rozpaky.Ty taky? Já taky....a v čem to vlastně brání.
Asi mám posedlosta není-li to dost,přidám neustání.
Přidávám vnuknutí.Snad se moc nevnutía počká na odevzdání.
18.11.2016
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?