Slovácký expres
Anotace: Malování tahů 2022
Jede tam, kde to znám.
Místa ráda mám.
Stihla jsem a raduji se.
Neujel mi.
Dobře je mi.
Mami, za chvilku přelezu vrátka.
Budu zas usměvavá holka
a lítat na kole ulicemi.
Pořád mám chuť žít se vzpomínkami.
Trháme rybíz a povídáme.
Urodilo se a hlavně, že se máme.
Jsou svátky a sebe trochu ochutnáme.
Tvoje vrásky miluji.
Jsi unavená a já k Tobě vesluji.
Utekl den ve znamení zahrádky.
Přijela jsem a našla štěstí za vrátky.
A rychlík na mě počkal,
vypadl mi mobil a já byla nedostupná.
Já věděla, že máma vždycky počká.
Stanice letí jako svět na kolejích.
Život je síla v peřejích.
Zlato je být a druhé rád mít.
Děkuji za každý okamžik.
Přečteno 124x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, jort1, Jacob P. Verlaine, Fialový metal, Psavec, Frr, Lexi
Komentáře (4)
Komentujících (3)