Když démoni kůži svlékají,
padá z nich černý prach.
Když démoni kůži svlékají,
šíří kolem strach.
Když démon kůži stáhne,
nabere nových sil,
po neštěstí lidském prahne
a jak by ublížil.
Seber tu kůži jeho,
zvedni svůj kámen – a hoď,
zapal svůj plamen, mě doprovoď.
Tím kamenem zbavíš se svého.