Anotace: nestojím o procenta, jsou to jen hloupá čísla, když už ztrácíte čas nad hodnocením, chci kritiku... díky
Tvoje verše se dají jen číst, kritika je zbytečná. Pokaždé je intenzivně vnímám. Oslovují mě všechny. Díky.
25.07.2007 09:41:00 | Marfuša
vzpomínám si, že jsme spolu mluvili o kritice...takže...
mně se líbí tvoje obraty...moc...myslím, že jsou neotřelé a jednoduše dokáží navodit příjemnou obrazovost, ale například tahleta báseň se mi zdá trochu vysušená...taková sušina do které by se mělo přilít trochu víc citů a prostoru pro vlastní fantazii...
;)
byla bych vděčná za to, kdybys mi nějak přiblížila to, jak jsi v komentáři myslela ten vlet vzhůru...víš...nevím, co nějak trochu napravit nebo jak přesně na to...jak se odrazit?..pak to už půjde samo;)...doufám...jinak moc děkuji za kritiku:)
22.03.2007 15:42:00 | Lizzzie
podle mě je to skutečně kvalitní... realistické... stručné, bez obalu, výstižné... pojmenováváš věci pravými jmény. líbí se mi.
21.03.2007 19:45:00 | grygaruv atelier
Kritiku? Tak proč ne.... líbí se mi to...tak pokračuj...nemám důvod psát negativní kritiku
21.03.2007 18:58:00 | Zubr