...ovšem žít bez bolesti je hodně nebezpečné...
09.07.2022 09:16:47 | jort1
Ono je důležitý práh bolestivosti. Každý ho máme trošičku jinde. A já to beru, že se sem chodím podělit a to pofoukání tady mě zahřeje a je mi trošičku líp.
Někdy si říkám, zda je horší psychická bolest nebo fyzická. Znám je bohužel obě.
A život jako na houpačce. Ta ta dam - tak si o tom alespoň zazpívám, co dělat mám, když pilulek občas trochu více mám.
09.07.2022 09:36:17 | mkinka
...nějaké zaklínadlo by se hodilo...;-) tak na zdraví...nejen při přípitku.
07.07.2022 17:40:57 | Marten
Jíťo, přeji ať v krátké chvíli
odpočinek dodá potřebné síly... (*)
07.07.2022 13:55:11 | Emily Říhová