Claude Monet - Cesta z Chailly přes fontainebleauský les
krev stéká do stříbrné mísy
když Seneca umírá
Dante nabízí Homérovi
Božskou komedii a George
Snad v černém svírá
bílý šátek
ramena větrného mlýnu se točí
naprázdno
dým stoupá z komínů
za mostem Waterloo
pěnivý příboj naráží
na útesy u Étretatu
krásné je ráno v září
poblíž Saint Mammès
mořskou plání v Le Havre
jdu v zajetí imprese
za Claudem Monetem
cestou z Chailly přes fontainebleauský les
Eugène Dalacroix - George Sand
Gustave Courbet - Útesy v Étratatu