Óda
Anotace: Malování tahů 2022
A tak se dívám do vínku.
Pravda srší v pramínku.
Jaký je rozdíl mezi mužem i ženou?
Asi každý má přání nebýt sám a
v hlavolamu je manipulován.
Nebe je nejisté a možná toho chceme příliš moc.
Pravá láska je čistý skvost.
Tak dýchám do křišťálové koule,
aby přání nezapadla sněhem
a byla naplněna velkým klidem.
Všichni potřebujeme být spolu,
harmonogram krásného vzoru.
Naše hvězdy se potkají
a najdou píseň v jinotaji.
Tak už tiše, ať křehce běží.
Kéž srdce naše správně měří.
Tenký vánek kéž je svěží.
Přečteno 102x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Protos1182, Fialový metal, kudlankaW, Frr, Psavec, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)