Rozpočítadlo
Anotace: Malování tahů 2022
Jedna, dva, tři.
Čtyři, pět.
V pár slovech je svět.
Hlásky hrají na schovávanou.
Já volám dobré ráno
a pusu usměvavou.
Šest, sedm, osm
den je notou.
Devět, deset.
Koukám a vířím zpěv.
A jdu na výlet.
Táhnu tužkou z dálky
modré srdce plné lásky.
Přejdu Jordán a najdu cestu
na veselejší pátky.
Halo, odejměte zátky.
Taky i taky.
Přečteno 117x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, piťura, Fialový metal, Psavec, Sonador, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)