pravda o vítězství
Anotace: jak to skutečně je se sebevědomím, tak jak si to neradi přiznáme
vytvářím bytosti,
které mi závidí
a stačí mi ke štěstí,
tak jako vám.
až na prahu bolesti
žebráme o štěstí,
jsme hluší a zklamaní
a každý sám.
a prohnilí byznysmeni
nám otevřou nebe,
tak mysli na mne,
až dnes půjdeš spát.
já ti s ohromnou lehkostí
napíšu o štěstí
a nebudu si muset
až do rána lhát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)