Anotace: Jeste jedno dilo v me milovane Slovenštině
Pozeraj sa Juraj
mám pre teba dárček
od cigánskej babky,
ktorá veští s kariet
Máme dnes obaja slavný den
S akými to chodíš
k čertu správami
že sa necháváš klamat,
klamat cigánami
na taký den, já radši zabudnem
Ale ty moj somar
ty sa nechávas klamat
ten cigán bol veru
trochu iný formát
A nevie čítat v kartách osudu
milovat sa s tebou
bolo ako droga
mám pre teba darček
od gynekologa
Tak počuvaj a nerob ostudu
Teraz mi moj drahý
daj na brucho ruku
nech ta do nej kopne
strýko s ultrazvuku
Sme obaja v krásném průseru
Ty že moja drahá
ty máš pre mna dárček
bude z neho dievča
bude z neho chlapček
Tak si zdriemni zrobím večeru
Jedz ovesnů kašu
nech má moj syn vajca
alebo naša dcera
švarné nech je dievča
Pravdu povie iba ultrazvuk
Ale byl bych rád, kdyby to po mě přečetl nějaký Slovák, nebo tam musí být spousta gramatických chyb.
06.09.2022 21:12:06 | Equus przewalski