Zraněné srdce umí psát ty nejhezčí básně.
Propsat se přes bolest.
Jednou se půjdeš projít... a vítr bude hladit Tvé ruce.
09.07.2022 22:02:34 | ukrytá v máku
Kdyby většina autorů, co mám rád, nežila v totálních sračkách, nikdy by z nich nic nebylo :)
Psaní je lepší terapie než třeba chlast.
Děkuju za vítr...
09.07.2022 23:22:31 | vrbák
To je smutná pravda :). Tak nějak to tomu - bohužel - napomáhá...
Psaní je ta nejlepší terapie :)!
Jde Ti to úžasně. Piš. S větrem v zádech :).
09.07.2022 23:39:20 | ukrytá v máku
Když večer nemá stíny jen kosti zdobí ulice sám netušíš že zkouším si pro tebe kostým světice...
pořád se učím
09.07.2022 18:46:49 | Philogyny
"Zkouším si pro tebe kostým světice..." Wauu! Děkuju moc za tuhle stopu.
Taky se pořád učím :)
09.07.2022 23:23:36 | vrbák