Načechrám, nakypřím
- zvlhlou deštěm slz
všech žen
co plnou silou tvoří
krásní
novou, úrodnou
zemí hrdě kráčí
silou lásky vydobudou
zlatou žílu objeví
přetaví
načechrají, nakypří
- zavlaží
....pak, konečně
přes víru a snění
z půdy a kamene povstane
skutečný ...
Skláním se.
06.06.2023 13:59:30 | La Suneteto
přede mnou?:) to néééé;)
06.06.2023 19:28:11 | Sonador
krásný hold "ohňovým" ženám zahradnicím, mezi něž Sonador vzácná,nepochybně též patříš...ST*
12.07.2022 10:11:01 | Frr
No tahle se TI opravdu moc povedla.
Holka já si vždy..říkám,
jak zase překvapíš.
Prostě Pěkná *:);)
09.07.2022 21:25:36 | jenommarie