Anotace: ...
Náš čas se skladá
ze slz smutku a radosti
ze shledávání a loučení
z těšení a soužení
v zamotaném kruhu
konců a začátků
Náš čas definují
data odjezdů a příjezdů
cykly odloučení a soužití
společného nebytí a bytí
podepsaného odpočtem
počátku
Náš čas naplňují
pocity zamlčené
i vykřičené
láska i neporozumění
věci, co zůstávaj
i ty, co se mění
a touha po dokonalosti,
které jsem se pro tebe vzdala