Také nevím, zda bych ještě na brusle vlezla, copak vlezla, ale co by potom asi nastalo:-))
11.07.2022 15:44:38 | CULIKATÁ
Víš, já už bych se asi bála, že spadnu a musela bych se učit jako začátečník.
Už jsou to roky, co jsem na nich nestála.
Táta vždycky s námi chodil. Jsou to milé vzpomínky.
11.07.2022 15:52:06 | mkinka