Duha - v zrcadlové síni.
Dívá se na ní někdo jiný?
Duha - dívá se tak sama
Barevná, hmotná - není hraná.
Barevné v prostoru vlny.
Barva? Ona už i voní?
Pletence barevných stuh
světlo a tma stírají tam dluh.
~☆~
Pěkně ses "vybarvil. Pěkná práce*
15.07.2022 12:29:50 | šerý
Duha je prostor, který dává klid. Báseň se mi líbí.
11.07.2022 12:50:13 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?