Jen ticho mlčí v stínu
u nekonečna hvězd
necítím ničí vinu
u křižovatky cest
Úžasná slova země
vytvoří srdce všem
i tam kde všechno temné
nemlčí za oknem
Poselství Boží vidí
se Sluncem laskavým
co nikdo nenařídí
necitem krvavým
Být řekou
kterou slova protečou
já také znám
a práci velikou
si s nimi tolik nedělám
jen nechat vzrůst
co nebe sešle s hůry
poselství plynou
někdy s zpěvem ranním
jindy s křídly můry:)
12.07.2022 22:15:09 | Malá mořská víla