Stokrát padnout a znovu vstát,
dokáže ten, kdo má život rád...
Hodně štěstí, Nazariane :)
14.07.2022 23:15:16 | Emily Říhová
Ty budeš oříšek, na tebe si jen tak nepřijdou..:-)
Já k tomu jen dodám, že se mi líbí nejen tato, ale i ty další tvé vložené a jak někde Marten zmínil "hezké blues"...nemůžu se zbavit dojmu, že každá z tvých by mohla mít.. nebo už má melodii? :-)
12.07.2022 09:44:29 | Dreamy
Díky za pochvalu, moc si jí vážím. Melodii žádná nemá, ale jestli máš sklony i v tomto směru, tak aktivitě se meze nekladou :-)
12.07.2022 20:06:20 | Nazarian