Anotace: ...i smrt v kraji La Mancha může být romantická
Bezzubá DulcineaŽužlá ochablý pyjDocela zatracenaSešlému rytířiV oblasti pod gatěmaKrev k smrti rozvíří
Má mžitky před očimaNekončí nezačíná
30.1.2017
ach ach-toť popisný realizmus - pravdivý autobiografický příběh (-
12.07.2022 10:14:11 | Frr
Výborný, takhle se píšou dějiny
12.07.2022 09:53:58 | vůně mraků
To je vskutku velmi romantické.:-)
12.07.2022 09:41:00 | Friday
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?