Potkal jsem ji u střelnice,
se vzduchovou pistolí,
housenkové dráze drhne
zrezivělé soukolí,
a skřípe.
Z kolotoče prší smích,
v klecích křičí opice,
u cukrové vaty,
tlačí se dětské čepice
a žadoní.
Atrakce se rozsvítily,
začala hudba hrát,
vyvolávač haleká,
budeme začínat
a směje se.
Ozářené maringotky
všude kolem plno lidí,
hluk a nálada,
to se často neuvidí,
a začalo mžít.
Deštníky se roztančily,
vata z cukru stéká
deštěm zmáčená,
hrom je slyšet do daleka
a je po pouti.
Někdy je déšť pěkný uličník,
když překazí na pouti veselý smích...
Krásný večer, Kane
14.07.2022 23:22:13 | Emily Říhová