Slyšet ticho,
pak dotek lehký úst.
Myšlenky v hlavě
nechat volně růst.
Zavřené oči,
zastavený čas.
Krůpěj rosy
na konečcích řas.
Myšlenky, teplo, pocit i čas
teplo, tam uvnitř v hloubce, v nás.
Je, i bude stále dál.
Duše - prostorný něhy sál.
~☆~