Nemám tolik chvil

Nemám tolik chvil

Vůbec nic netušíš,
a možná se poučíš,
ale nebudu čekat,
já mám kam spěchat.

Máš spoustu času,
na světa krásu,
já ji ale znám,
poznal jsem ji sám.

Nemohu ztrácet čas,
než poznáš světa krás,
a budeš je chtít sdílet,
zažil jsem ten výlet.

Myslíš že tu vždycky budu,
já pod sebou ztrácím půdu,
a nemám tolik chvil,
abych tu dál byl.

Poznávej a užívej,
se mnou už to nesdílej,
já to nechci poslouchat,
taky mi nechtěli naslouchat.

Vím jaký je svět,
kouzlo běžných vět,
kouzlo jednoho úsměvu,
dát už ho nedovedu.
Autor Křemen, 14.07.2022
Přečteno 135x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý může dát jen tolik, kolik má a nikdo nevydrží čekat věčně

14.07.2022 14:12:31 | Marry31

Když to nejde, tak to nejde :-)

14.07.2022 10:05:35 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí