Strata
Osudu neujdes
To uz davno vies
Snaz sa kolko chces
To jedine zmozes
Strata, ta boli
A bud Ta zlomi
Alebo pretvori
A tak Ta stvori
Smrt nieje smiech
Nieje to ani hriech
Kazdodenny uspech
Ze dnes si mal pech
Smrt čura na plech
Smeje sa zo striech
Zajtra skončím nech
Na pochcaných márech
Smutok tak ako pýcha
Do srdca Ti pichá
Pýcha však bez ostychu
Smutok Ta nechá v tichu
Ked oči si vyplaces
A slzy už nenajdes
Dalej sa posunies
A raz vraj zabudnes
Strata nás zabolí
Najvacsia v okolí
Nie je to po voli
Nech to už preboli
Komentáře (0)