Je něco, co jiný nepochopí
večerní něžné obejmutí.
Né vnější, ale vnitřní
o tom mnozí ani není,
a přeci tolik chybí.
Někomu chybí,
jen někdo může ho dát
obejmutím něžným,
dobrou, krásnou noc pak přát
O tom nelze řeči vést
jak vítr, co tu vane z hvězd.
Na křídlech noci se vznést
Něžně
dotknout se křídly hvězd.
☆~●~○~●~☆
Dobrou noc a krásné snění,
přání od milé nad nějž není...
Krásný večer, Míro :)
17.07.2022 23:13:35 | Emily Říhová
Vnitřně se hezky ukonejšit
nechat se obejmout
lepší sny v noci mít
s klidem, láskou ulehnout...
15.07.2022 09:39:37 | CULIKATÁ