Jaký je osud dětí,
ztracených a opuštěných ?
Nechtěných už od početí,
zrozením spáchaly hřích ?
Jsou jako pampelišek chmýří,
sotva zafouká, hned odletí.
Vznáší se a vzduchem víří,
bez láskyplných objetí.
Co je to za svědomí,
jež otupeno své dítě zradí ?
Co v člověku se zlomí,
a k takovému zlu ho svádí ?
Já mám kamarádku z dětského domova a ta se tam dostala, protože jí táta umřel a její máma se z toho zbláznila. Máme hezký vztah.
15.07.2022 16:49:52 | mkinka
Těchto tragických osudů nebude mnoho v poměru s těmi z ( a napíšu to krutě )
" lidských množíren ".
15.07.2022 16:54:11 | Kan