až
až to dodělám
až to skončí
až přejde doba zlá
až bude na to čas
až až je kusem v nás
až až snad každý zná
až až jsou jenom řeči
až až už život znám
až až až toho mám
pořád jsem chtěl ať se něco děje
pořád jsem toužil po nějaké akci
až teď teprve vidím
že svět stojí uprostřed
a já se kolem něj točím sám