Anotace: ...
Ostrov mezi dvěma slovy
jen hra a poznání
o ostrovy
našich milování....
našich doteků
v tichu je mrazení
nedopustí sloku
tahle báseň je to poslední
co odejde jak den
co odejde jak sen
záblesk chladivého rána
hra je rozehraná
možná až se setmí
Objevím básníka
objevím své lepší já...
Já....
........Já .