Vnitřní srdce
Anotace: Malování tahů 2022
Dávám sebe do rukou lyry
v obrazu lásky,
není den potemnělý.
Dávám svou kůži
z lůna rákosí.
Jsem pro vás,
ptáci klábosí.
Hrabu se a mám pár slov.
Ať hladí teď i napřesrok.
Duše chodí a dělá skok.
Už hraje zvuk i potok.
Objímám a dobře vím, proč.
Přečteno 133x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, LenkaT, Sonador, Fil, šerý, Emily Říhová, Psavec, Fialový metal, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)