Zahřmělo blesk byl břitký
Zahřmělo na polibky
Ukryté do peří do hloubi vprostřed ticha
Stydlivě zaseté na dobyté pláni
Zahřmělo v překročení
Stínu do zapomnění
Do chvíle rozplynutí
Útrap do absolutna
Hřmi a buď ještě chvíli
Když už jsme pochybili
S maketou místo štěstí
Na moment bez bolesti
30.5.2017