A přeci v hlavě spousty slov.
O citech, touhách bych mluvit moh.
Proč, když uši slyšet nesmí, nemohou
jen v verších to snad smysl ještě má.
Na něco jeden, kde bývají dva
Dotknout zbývá zas se dna
K hladině tiše zvolna plout
Prsty ruku obepnout.
~☆~
Některé mlčení dlouho bolí
ať je TI úlevou básní plout.
Naber si ze řádků, pro cokoli
tvé srdce nemlčí, slyším ho.*
Povedla se TI Mirku*;)
18.07.2022 21:35:32 | jenommarie
Děkuji za pěkný verš plný dobrého. A přeji Ti krásný a prosluněný den M*
19.07.2022 05:00:35 | Protos1182