V nedělním soumraku
sedla si mi na ruku vážka
Byl jsem opojený její krásou
byl jsem šťastný v ten okamžik
Utrhl jsem jí křídla
abych prodloužil tu chvíli
Ale její krása se vytratila, pohasla
Po setmění si křídla nasadím
a zkusím
alespoň na chvíli
Být krásný jako ona
Jako vážka
V letu...