Upírka
Anotace: Upírko, tanči si svůj taneček a nech mi písmen raneček.. ;)
Tanči svůj tanec, upírko
no tak tančí, temná dívko
proč netančíš, co je ti
ach ano, upíři jsou prokletí
Rty máš rudější než růže
při měsíčním světle vynikne Tvá bílá kůže
pohyby máš ladné, kočičí
s úsměvem hledíš mi do očí
Zatanči prosím tě, upírko, pro mne
hltám Tvé pohyby ve světle ohně
vlasy Ti víří, temně se lesknou
v tanci hladí Ti kůži hebkou
Jsi žena a zároveň démon
proč musím tě jenom milovat
jen pro Tvou temnou duši mé srdce plane
upírko, nepřestávej, tanči stále
Tančíš a bereš ve svou mou dlaň
směješ se, Tvá krása je největší zbraň
můj Bože, duši prokletých hlídej
upírko, vše v tanci ze srdce vydej
Údy mám zemdlelé, ty tančíš
proč jen ses rozhodla, že mi do srdce vstoupíš
rty rudé, vlasy havraní
škoda, že Tvou krásu ocení jen záře pochodní
Upírko, jsi v mé duši i mysli
Tvůj tanec je krásný; víčka mi klesly
usnul jsem sám, bez Tebe
ach, upírko, kouzelné je noční nebe
Již nikdy Tě nemám spatřit
Tvá podoba bude rány z této noci jitřit
děkuji za tanec, temná bytosti
v upírském tanci, viděl jsem života radosti
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (0)